Minden 25.000 forintot meghaladó rendelés kiszállítása Magyarországra ingyenes!

Minden 25.000 forintot meghaladó rendelés kiszállítása Magyarországra ingyenes!
Kereső

Gyártó
Kategória
Termék ára
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4
Dell Precision M6800 Munkaállomás

Ár: 272 990 Huf
214 953 Huf + Áfa
Lenovo ThinkPad T470s

Vállalati használatra előkészített. És még sok másra.A könnyű és vékony kialakítású ThinkPad T470s készüléket úgy terveztük, hogy szinte bárhol segíthessen Önnek produktívabban intézni üzleti teendőit. Ez a nagyteljesítményű processzorral és operációs rendszerrel ellátott, masszív kialakítású laptop szinte egész napon át kitartó akkumulátorral, valamint bőséges tárhellyel és RAM memóriával rendelkezik. A 14"-os képátlójú, FHD felbontású kijelzőnek, a sztereó hangszóróknak, valamint a nagyfelbontású webkamerának köszönhetően utazás közben a kikapcsolódásban is segíthet. Mindezekhez társul a legendás ThinkPad-megbízhatóság és -támogatás.
Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
Újszerű Dell Latitude 7480 Ultrabook

Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
Lenovo Thinkpad Yoga 370

Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
LENOVO ThinkPad X1 Yoga AKCIÓ

ThinkPad X1 Yoga


 


Igényei szerint működik
A vékony és könnyű 14"-os 2 az 1-ben átalakítható ThinkPad X1 Yoga négy rugalmas felhasználási módot kínál munkához, prezentációhoz, alkotáshoz vagy csatlakozáshoz.


 


Tartós, de ultravékony és ultrakönnyű
A teljes méretű billentyűzet háttérvilágítással ellátott és cseppálló. A billentyűk visszahúzódnak, ha nem laptopként használja az eszközt, így védi a billentyűzetet, ha egy asztalra vagy íróasztalra helyezi a gépet. Ezen kívül az X1 Yoga megfelelt a katonai szabványok szerinti teszteken, így a szélsőséges körülményeknek is ellenáll. A tartósság mellett ez az eszköz csupán 1,27 kg. Az X1 család többi tagjához hasonlóan az átalakítható Ultrabook™ is vékony, könnyű és erős.


A sokoldalú ThinkPad X1 Yoga az igényei szerint működik 4 felhasználási módot kínálva a munkához, prezentációhoz, alkotáshoz és csatlakozáshoz.
ThinkPad X1 Yoga igényei szerint működik
Lélegzetelállító kijelző
Az X1 Yoga egy 14"-os 2K (2560 x 1440) érintőképernyővel rendelkezik, választható OLED technológiával.


  


Gazdagabb színek, élesebb kontraszt
Az önállóan világító képpontok sokkal több rendkívül pontos színt biztosítanak, így munkái, videói, fényképei és weboldalai jobban néznek ki, mint valaha: gazdagabbak a színek és élesebbek a kontrasztok.Legyen kreatív
Az X1 Yoga dokkolható érintőceruzát is tartalmaz, amely csatlakoztatott állapotban töltődik – csupán 15 másodperc töltéssel akár 100 percig is használhatja. Mivel laptopba dokkolható, kéznél van, ha rajzolni szeretne, széljegyzetet szeretne írni vagy feljegyzéseket szeretne készíteni. Mivel laptopba dokkolható, kéznél van, ha rajzolni szeretne, széljegyzetet vagy feljegyzéseket szeretne készíteni.


  


Kézírás egyszerűen
A Lenovo exkluzív WRITEit technológiájának köszönhetően kézírással írhat bármely bemeneti mezőbe több száz alkalmazásban, és ez automatikusan javaslatokat tesz és kijavítja a kézírást.


Használja az X1 Yoga-t gépeléshez vagy írjon kézzel, írjon alá, írjon széljegyzetet és alkosson a dokkolható érintőceruza segítségével.
Használja az érintőceruzát rajzoláshoz, széljegyzet írásához vagy jegyzeteléshez
 


Kitűnő teljesítmény
Az új X1 Yoga Windows 10 Pro operációs rendszerrel és akár 6. generációs, vPro-val ellátott Intel® i7-6600U processzorral működik, ami sok kezelhetőségi funkciót kínál és fejlett biztonságot tesz lehetővé.


 


Ultra gyors tárolási lehetőségek
Az ultra gyors Samsung PCIe NVM SSD tárolással akár kétszer gyorsabban nyithat meg fájlokat és alkalmazásokat, mint SATA SSD*-vel.


 


Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
DELL Latitude E5570

Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
HP ZBook 15u G3 hordozható munkaállomás AKCIÓ
Régi Ár: 329 990 Huf
Ár: 296 991 Huf
233 851 Huf + Áfa
LENOVO ThinkPad P50s Munkaállomás

ThinkPad P50sGet to know Windows 10

Lenovo ThinkPad P50s


A MUNKAÁLLOMÁS EREJE TALÁLKOZIK AZ ULTRABOOK MOBILITÁSÁVAL.• Erőteljes, csúcstechnológiájú adatfeldolgozás
• Hosszan tartó, egész napon át tartó akkumulátor-üzemidő
• Ultra nagy felbontású képernyő és diszkrét grafika
• Többféle port és csatlakoztathatósági lehetőség
• Mechanikus dokkolás további monitorok használatához
• 100% tartósság, szilárdság és megbízhatóság
Ár: 399 990 Huf
314 953 Huf + Áfa
LENOVO ThinkPad Yoga 370

jó áron


LENOVO ThinkPad Yoga 370


  


Amikor a modern dizájn a 360°-os gondolkodásmóddal találkozik


A nagy teljesítmény, az erős akkumulátor és a könnyű hordozhatóság egyvelegét kínáló stílusos, mégis tartós ThinkPad Yoga 370 laptoppal bárhol dolgozhat és/vagy játszhat. A készüléket különféle módokon lehet használni: laptopként, táblagépként, és a kettő között szinte bármiként. Időtakarékos megoldást kínál, hiszen közvetlenül a képernyőre írhat és rajzolhat, vagy adott esetben közvetlenül a képernyőn kiemelheti a kihangsúlyozni kívánt tartalmat. Élvezze, ahogyan a grafikus anyagai, a prezentációi és a filmjei életre kelnek az élénk színvilágot kínáló, 13,3"-es kijelzőn. Ha pedig nyugalomra vágyik, akkor jusson eszébe, hogy a Yoga 370 akkumulátora egész nap kitart töltés nélkül, valamint, hogy a Yoga 370 laptophoz globálisan érvényesíthető szavatosságot biztosítunk.


 


Megnyílt a korlátlan lehetőségek tárháza


Könnyű súlyú kialakításának köszönhetően a ThinkPad Yoga 370 laptopot bárhová magával viheti, amerre csak éppen dolga van az életben. Ez a 2 az 1-ben laptop a 360-fokos forgópántjának köszönhetően könnyedén átalakítható laptopból táblagéppé, és szinte bármilyen felhasználási körülményhez képes alkalmazkodni.


  


Intelligens utazás a ThinkPad laptoppal


Ha Ön napokat tölt az irodában, órákon át utazik vagy esetleg gyakran repül, a Yoga 370 mindegyik esetben szolgálatra készen elkíséri Önt. Ez a szigorú katonai specifikációjú teszteknek és több mint 200 minőségügyi ellenőrzésnek alávetett, tartós készülék minden körülménnyel megbirkózik, amellyel Ön esetleg a mindennapokban szembesül.


 


Kreatív kezek


A Yoga 370 által kínált szabadkézi műveletek segítségével a fantáziájának többé semmi nem szabhat határt. Az összes Office 2016-alkalmazás által támogatott szabadkézi műveletek lehetővé teszik az Ön számára, hogy az újratölthető toll vagy akár az ujja segítségével valós időben megjelölje és elvégezze a kívánt módosításokat.


 


Engedje, hogy a fény vezesse


A Yoga 370 készüléken fehér háttérvilágítású billentyűzet található. Ha mindenki más hazament, de Ön még az irodában van, vagy esetleg az éjszakai járaton szeretné befejezni a prezentációját, akkor is elkészülhet a munkájával.


  


Kerüljön közelebb az élményhez


A Yoga 370 érintőképernyőjének a segítségével igazán elmélyülhet a munkában és a játékban is. Mivel egyre több alkalmazás támogatja az érintőképernyők használatát, a Yoga 370 segítségével Ön még interaktívabb lehet.


 


Globális megnyugvás


Akárhová is utazik üzleti ügyben vagy kikapcsolódás céljából, nyugodt lehet készüléke felől, hiszen arra a világ 160 országában vonatkozik a jótállás. Bármerre is utazik, Ön és készüléke mindig jó kezekben van.


 


A kevesebb néha több


A Yoga 370 keskeny képernyőkeretének köszönhetően Ön nagyobb képernyőn láthatja a tartalmakat, miközben a készüléke kevesebb helyet foglal ez az íróasztalán. Így Ön könnyedén dolgozhat és játszhat, akár egy kávézó kis asztalánál, akár egy repülőgép szűkös ülésében ül.


  


Nyűgözze le a csapatát


Legyen szó egy prezentáció összeállításáról vagy egy videó szerkesztéséről, a tartalmak kristálytisztán és szuperélesen jelennek meg az FHD felbontású kijelzőn. Ha pedig egy rögtönzött miniértekezletet kell tartania az íróasztalánál, akkor az IPS technológia segítségével még azok a munkatársai is láthatják a készülékén megjelenített tartalmakat, akik esetleg egészen oldalt állnak.


 


Fejezze ki az egyéniségét


A Yoga 370 két stílusos színben kapható. A bevált ThinkPad klasszikus fekete még az elegancián is túlmutat, míg a szemet gyönyörködtető ezüstszürke modell láttán majd bizonyára többen is megfordulnak.


 


Gyorsabb és intelligensebb munkavégzés


A kétsávos AC Wi-Fi technológiának köszönhetően a Yoga 370 készülékkel gyorsabban kapcsolódhat ismerőseihez, valamint a korábbinál gyorsabban és időhatékonyabban intézheti a teendőit. Ha pedig a Wi-Fi hálózat hatótávolságán kívülre érne, akkor egyszerűen csak kapcsolja be az opcionálisan választható LTE-funkciót, és ott folytathatja, ahol abbahagyta.


  


A mára és a holnapra teremtve


A Thunderbolt™ 3 portnak köszönhetően adatait egy szemvillanás alatt továbbíthatja más eszközről vagy más eszközre. A WiGig a vezeték nélküli dokkolás lehetőségével, a OneLink+ technológia pedig szupergyors és kényelmes dokkolással könnyíti meg a készülék felhasználóinak az életét.


 

Régi Ár: 404 990 Huf
Ár: 388 790 Huf
306 134 Huf + Áfa
Dell Precision M7710 Munkaállomás

Gyakorlatilag fél áron


A világ legnagyobb teljesítményű 17 hüvelykes mobil munkaállomása Intel® processzorokkal

Régi Ár: 499 990 Huf
Ár: 479 990 Huf
377 945 Huf + Áfa
HP ZBook Studio G3 Munkaállomás

Ár: 499 990 Huf
393 693 Huf + Áfa
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4


Ár:Utolsó frissítés ideje: 2018.02.25 05:00:33(700/15341) | 2018.02.25 05:00:35(195)
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A tévedés jogát fenntartjuk a laptopok specifikációjánál, mivel egy típusból több darabot tartunk, ezért a felszereltség, állapot, aksi üzemidő részben eltérhet a leírtaktól!