GYORSKERESŐ:
  ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: +36 70 940 0131


Rémisztően sok az adat és információ ?

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI!
Minden termékünkre vállalunk Garanciát ami használt gépek esetében 1-24 hónapig terjed! 
Áraink bruttó árak, 0 vagy 27% áfát tartalmaznak, a 27%-os Áfát külön feltüntetjük!

Garanciális ügyintézés:+36 70-940-2779


Garancia!Miért is jó ez, ha használt gépet vásárolunk? - a legfontosabb az, hogy némi biztosítékot nyújt a vevőnek, mert még egy új gépnél sem garantált, hogy másnap esetleg nem megy tönkre benne valami.

A jótállási igény KIZÁRÓLAG A GARANCIALEVÉL EREDETI PÉLDÁNYÁVAL ÉRVÉNYESÍTHETŐ!

Javítás esetén a Forgalmazó nem köteles cserekészüléket biztosítani. Ha a Forgalmazó a javítást előreláthatólag elvégezni nem tudja, a vásárló kérheti a termék cseréjét! Ha erre nincs lehetőség, akkor a vásárlónak vételár-különbözettel más terméket kell biztosítani! 

Jótállási kötelezettség a forgalmazót nem terheli, ha a hiba nem rendeltetésszerű használat, törés, sérülés, szakszerűtlen kezelés vagy átalakítás, helytelen tárolás, beázás, égés ,nem megfelelő feszültség használata, elemi csapás vagy értékesítés után bármilyen külső behatás, illetve nem a gyártó által javasolt tartozék használata miatt lép fel!
Az ilyen esetek garancia elvesztésével járnak így a javítás költségei a vevőt terhelik! A kifogásolt termék bevizsgálását minden esetben a lehető leggyorsabban elvégezzük, de ez akár 30 munkanap is lehet! 

Akkumulátorra 2 hét garanciát  vállalunk!
AZ OPERÁCIÓS RENDSZER TELEPÍTÉSÉT ELVÉGEZZÜK ,DRIVEREZÉS A VÁSÁRLÓ FELADATA!!!


még egy megjegyzést szeretnék hozzá írni:)


Tehát amennyiben a laptopot megbontod,és laptop nélkül hozod vissza az állítólagos rossz memoriát,HDD-t amit állítólag a laptopból szedsz ki az természetesen a garancia végét jelenti!!!!!!És természetesen nem fogjuk kicserélni! 


A billentyűzet nyelvezetéről érdeklődjön kollégánknál!

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb garanciális információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Vásárlástól való elállás

A hazai szabályozás értelmében 14 munkanap áll rendelkezésre a vásárlástól való elállásra.

Mik a legfontosabb tudnivalók az elállással kapcsolatban?
Az átvételtől számított legfeljebb 14 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket visszajuttasd hozzánk saját költségeden. 
A terméket olyan állapotban juttasd vissza hozzánk, ahogyan átvetted. 
Vigyázz rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.
A visszaérkezést/leadást követően ellenőrizzük a termék, 
a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérésed szerint visszatérítjük vagy levásárolhatod az árát.
A 14 napos elállásról bővebben, kérjük olvassa el: 

Megvett valamit, de meggondolta magát? 14 napig elállhat a vásárlástól.


Az Európai Unióban a fogyasztókat megilleti a jog, hogy az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek megvételétől elálljanak. A 2014. június 13-a után vásárolt áruk esetében erre már 14 napig van lehetőségük.


A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt következő munkanapon jár le.


Önnek ezen az időszakon belül minden további nélkül joga van ahhoz, hogy bármilyen okbólmeggondolja magát a vásárlást illetően.


Ha élni kíván ezzel a joggal, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnia kell az érintett kereskedőt. Ezt megteheti fax vagy e-mail üzenet formájában, de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldi a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékel.

A szabályok szerint a kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve, hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett. Ha Ön szállítási költséget is fizetett, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie az Ön részére. Ha viszont Ön nem szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedő felszámolhatja annak többletköltségét. Ebben az esetben Önt terheli a szállítási költség az áru visszaküldésekor.


Nagyméretű áruk (például háztartási berendezések) esetében a kereskedőnek a visszaküldés költségének legalább a becsült összegét közölnie kell Önnel. Miután Ön a kereskedőt értesítette arról, hogy el kíván állni a vásárlástól, 14 napja van az áru visszaküldésére.


Nézzen utána, hogy a kereskedő előzetes tájékoztatása alapján Önnek kell-e viselnie a gondolkodási időn belül visszaküldött áru szállítási költségeit. Ha nem, akkor a költségek a kereskedőt is terhelik. Ha házaló ügynöktől vásárol nagyméretű árut, amelyet közvetlenül ki is szállítanak Önnek, akkor az érintett kereskedőnek saját költségén kell azt elszállíttatnia, amennyiben Ön eláll a vásárlástól.


Figyelem!

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

Arra is felhívjuk a figyelmét, hogy a digitális tartalmakra (például a letöltött vagy streaming révén megtekintett zeneszámokra vagy videókra) részletesebb szabályozás vonatkozik.Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
bontott szoftverekre
Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre (pl,. billentyűzet matrica felragasztva)
Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított számítógépek, 
valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések
Bontott, használatba vett kellékanyagok (nyomtató patron, toner, stb.).
Szolgáltatások esetében. Ide tartoznak a kiszállítás, gépösszeszerelés és egyedi szervizköltségek díjai
Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre
Az elállási jogot kizárólag fogyasztók gyakorolhatják.
Fogyasztónak minősülnek az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyek.

Elállás esetén a visszaszállításról Neked kell gondoskodnod.


A tévedés jogát fenntartjuk a laptopok specifikációjánál, mivel egy típusból több darabot tartunk, ezért a felszereltség, állapot, aksi üzemidő részben eltérhet a leírtaktól!


Gyári garanciás laptopoknál eltérés előfordulhat a kiírt garancia időtől ,mivel a legtöbb laptopból általában több darab van készleten és nincs egyforma garancia idő.


 Adatbázis verziószáma: 2024.04.18.


ELÉRHETŐSÉGÜNK

2400 Dunaújváros, Magyar út 106 /B

+36 70 940 0131

info@laptopsystem.hu

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.