GYORSKERESŐ:
  ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: +36 70 940 0131


Rémisztően sok az adat és információ ?

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI!








Dell Latitude 5420 - i5 1135g7/16GB/256GB SSD/FHD/Ajándék vezetéknélküli optikai egér
Kérhető extrák
Billentyűzet matrica
Magyar nyelvű billentyűzet
Billentyűzet matrica szakszerű felragasztása
Operációs rendszerek telepítése driverekkel!
Memoria bővítés
Garancia kiterjesztés
Optibay keret
HDD Bővítés *
SSD Bővítés **
Alkatrész beszámítás HDD
Alkatrész beszámítás RAM
Akkumulátor
Gyári laptop töltő
Dokkoló
Készleten
Szép állapot
Ár:
209 990 Ft
165 346 Ft +27%-os áfa
Részletes specifikáció

Processzor leírás Intel® Core™ i5-1135G7 Processor (8M Cache, up to 4.20 GHz)
Operációs rendszer Windows 11
Memória 16GB DDR4 3200MHz RAM (1x8GB)
Háttértár 256GB M.2 PCIe SSD
Grafikus vezérlő Intel® Iris® Xe Graphics
Kijelző 14" FullHD (1920 x 1080) matt WVA LCD Képfrissítés 60 Hz
LAN típus 1000Mbps
Wi-Fi 802.11 ax
Bluetooth v 5.1
HDMI normál
1 db USB 3.0 2 db USB-c 4.0 2 db Thunderbolt támogatás Igen
Kártya olvasó microSD
Optikai meghajtó USB (vásárolható)
Billentyűzet Világítás, Nincs numpad, Europai kiosztású
Audio leírás Sztereó hangszórók Realtek Waves MaxxAudio® Pro technológiával,2 W × 2 W = 4 W összesen Duál tömbmikrofon
Webkamera HD + IR Webkamera (beépített)
Akkumulátor leírás 4 cellás 63Whr beépített
Extrák Ujjlenyomat olvasó
További extrák SmartCard Reader
Méret 321.40x212.00x19.30 mm
Súly 1.37 kg
Garancia 24 hónap



 

Dell Latitude 14 5420

Az alábbi leírás a sorozat jellemzője, a termék eltérhet az itt feltüntetettektől, pontos adatai a leírás mellett találhatók.

 

 

Minden részletében egyedi

Az immár kisebb és vékonyabb 14 colos laptop hatékony teljesítményt biztosít, így minden eddiginél hamarabb munkához láthat.

 

Üdvözöljük az intelligencia új korszakában!

ExpressConnect: Az új ExpressConnect funkció automatikusan az iroda legerősebb hálózatához csatlakoztatja a gépet, és a sávszélességet a létfontosságú alkalmazásokhoz irányítja, bárhol is dolgozzon.
ExpressResponse: Az Intel® Adaptix™ technológiára épülő funkció rangsorolja a legfontosabb alkalmazásait, így gyorsabban megnyithatja és hatékonyabban használhatja azokat.
ExpressSign-in: Az Intel® Context Sensing technológián alapuló számítógépes közelségérzékelőnk felismeri, amikor Ön a gép közelébe ér, és felébreszti a rendszert, amelybe az infravörös kamerával és a Windows Hello funkcióval egyetlen billentyűleütés nélkül bejelentkezhet, így bármikor pillanatok alatt munkához láthat. Ha feláll a géptől, a funkció zárolja a rendszert, így mindig biztonságban tudhatja a munkáját.
ExpressCharge: A Dell Optimizer az Ön használati szokásaihoz igazodva hosszabbítja meg az üzemidőt, és javítja az akkumulátor teljesítményét. Az ExpressCharge Boost körülbelül 20 perc alatt 35%-ra tölti fel a rendszert, míg az ExpressCharge technológiával egy óra alatt akár 80%-os töltöttséget is elérhet.
Intelligens Audio: A konferenciahívások mostantól olyan minőségbben zajlanak, mintha egy teremben lenne kollégáival. Az Intelligent Audio technológia jobb konferenciaélményt biztosít azáltal, hogy javítja a hangminőséget és csökkenti a háttérzajt, így minden szót tökéletesen fog hallani, és Önt is tisztán hallják majd.

 

 

Minden szükséges funkciót tartalmaz, és azonnal bevethető!

Kimagasló üzemidő: A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és az energiamegtakarításra szolgáló intelligens beállításoknak köszönhetően folyamatosan dolgozhat. Kisebb súlyú, 42 wattórás akkumulátor és hosszabb üzemidőt biztosító, 63 wattórás akkumulátor közül választhat. A rendkívül alacsony fogyasztású panellel még hosszabb üzemidőt élvezhet, hiszen ez a modell lényegesen kevesebbet fogyaszt a hagyományos kijelzőkhöz képest, mégis ugyanolyan fényerőt garantál.
Megbízható kapcsolat: Az akár 450 Mbit/s sebességű LTE mobil szélessáv folyamatos kapcsolatról gondoskodik. A Wi-Fi 6E hét további (6 GHz-s) csatornát biztosít a nagyobb sávszélességért, ami gyorsabb és zökkenőmentesebb Wi-Fi-kapcsolatot eredményez, különösen a sűrűn lakott területeken. Az új eSIM technológia továbbá több globális szolgáltatóhoz is képes csatlakozni a SIM-kártyák cseréje nélkül, így mindig gondtalanul dolgozhat utazás közben is.
Az igényeihez illeszkedő bővíthetőség: Az akár 64 GB DDR4 memóriával és kétszer 2 TB tárhellyel többé semmi sem akadályozza meg abban, hogy a lehető leghatékonyabban végezze munkáját.
Lenyűgöző grafika: Az integrált grafikus kártyával gond nélkül élvezheti a videostreamelést és zökkenőmentesen futtathatja az alkalmazásokat. Ha pedig még nagyobb grafikai teljesítményre van szüksége, kérheti dedikált videókártyával is.
Portok minden feladathoz: A számos különböző elérhető portnak, többek között a két Type-C™ Thunderbolt™ 4-csatlakozónak, valamint a hagyományos HDMI- és RJ45-portoknak köszönhetően minden perifériát gyorsan csatlakoztathat.
Kiváló teljesítmény: A legújabb, akár 11. generációs Intel® Core™ i7 vPro® processzorok kiváló teljesítményt, beépített biztonsági funkciókat és a vállalati célokra tervezett Intel® vPro platform stabilitását nyújtják.
Védje meg munkáját: Minden biztonsági funkció, amelyet az 5000-es sorozatú gépektől elvárhat: a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó, infravörös kamera a Windows Hello arcfelismeréses bejelentkezéshez és intelligenskártya-olvasó (érintéses és NFC érintésmentes).

 

 

Innovatív dizájn minden részletben

Kisebb és könnyebb: A Latitude 5000-es sorozat modelljei most kisebbek és könnyebbek lettek, ám ugyanolyan kimagasló teljesítményt nyújtanak.
Kivételes látvány: A mind a négy oldalán vékony keret és a tükröződésmentes képernyő révén mindig a munkájára összpontosíthat, a kamerazár pedig gondoskodik magánélete védelméről. Az akár 400 nites fényerő mellett a folyamatosan aktív, alacsony kékfény-kibocsátású megoldás, a ComfortView Plus előnyeit is élvezheti, amely csökkenti a képernyő káros kékfény-kibocsátását, és kivételes színekről gondoskodik. TÜV Rheinland-minősítéssel.
Fenntartható megoldások: Az új Latitude 5000-es sorozat modelljei az első PC-k, amelyek fedele a papíripari melléktermékek felhasználásának köszönhetően 21%-ban bioműanyagból készül. A gyártási folyamat lényegesen kisebb ökológiai lábnyomot eredményez: 24,2 millió mérföldnyi autózással kibocsátott gázmennyiségnek megfelelő csökkenés a CO2-kibocsátásban, évente 5564 otthon energiaellátására alkalmas mértékű energiamegtakarítás, és 226 olimpiai úszómedence megtöltésére alkalmas mennyiségű víz megtakarítása.
Gyors munka – mindig hűvösen: A Dell egyedülálló, két szemközti kimenettel rendelkező ventilátorai kompakt méretben biztosítanak forradalmian új hűtést. Az oldalsó szellőzők növelik a hatékonyságot, és maximális légáramlást biztosítanak a rendszer válaszideje, az akkumulátoros üzemidő és a nyugalmi idő növelése érdekében. Ezenfelül az IT-munkatársak a BIOS-ban is konfigurálhatják a hőkezelést, amivel értékes tárhelyet takaríthat meg, és gondoskodhat róla, hogy az IT-szakemberek más munkára összpontosíthassanak.

 

 

A felhasználói élmény korszerűsítése a Dell Technologies Unified Workspace platformjával.

A Dell Technologies Unified Workspace hatékony támogatást biztosít a végponti környezet korszerűsítéséhez és a felhasználói élmény optimalizálásához. A Dell szoftveres és szolgáltatási megoldásai a meglévő végponti környezetbe integrálhatók, és az üzembe helyezés, a biztonság, a felügyelet és a támogatás terén egyaránt fokozott hatékonyságot, konkrét lépésekké alakítható információkat és optimális felhasználói élményt nyújtanak.

 


A Dell Technologies Unified Workspace megoldás előnyei a hardveres és IT-költségekre

 • Modern, gyári erőforrás-kiosztás és 50%-kal rövidebb üzembe helyezési idő
 • Átfogó végponti biztonság az operációs rendszer szintjén és azon túl
 • Egyesített felügyelet az Ön által választott konzolról
 • Prediktív, proaktív támogatás az akár 46%-kal kevesebb támogatási hívásért és hatszor gyorsabb problémamegoldásért

 

Portok és bővítőhelyek

1. uSD 4.0 memóriakártya-olvasó | 2. Globális headset-csatlakozó | 3. USB 3.2 PowerShare funkcióval | 4. USB 3.2 | 5. 1 HDMI 2.0 | 6. RJ45 | 7. Ékzárnyílás | 8. Thunderbolt™ 4 tápellátás és DisplayPorttal (USB Type-C™) | 9. Thunderbolt™ 4 tápellátás és DisplayPorttal (USB Type-C™) | 10. Intelligenskártya-olvasó (opcionális) | 11. Külső eSim-foglalat (opcionális, nem látható a hátoldali képen)

 

 

Méretek és tömeg

1. Magasság: 19,3 mm (0,76") | 2. Szélesség: 321,4 mm (12,65") | 3. Mélység: 212 mm (8,35") | Kezdő tömeg: 1,37 kg (3,03 betűtípus)

 

 





További termékek ebből a kategóriából





Információkérés
Miben segíthetünk? Írd meg nekünk kérdésed és mihamarabb igyekszünk rá választ adni!
Tárgy:


Leírás:
Neved:


E-mail címed:


Telefonszámod:












Adatbázis verziószáma: 2024.03.28.


ELÉRHETŐSÉGÜNK

2400 Dunaújváros, Magyar út 106 /B

+36 70 940 0131

info@laptopsystem.hu

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.